De Beste Grasmaaiers
Budgetvriendelijke grasmaaiers onder $500

Budgetvriendelijke grasmaaiers onder $500

Geplaatst door 16-07-2022 09:34 door Sophie Jacobiatus

Op zoek naar een budgetvriendelijke grasmaaier die de bank niet zal breken? Zoek niet verder! We hebben een aantal van de beste grasmaaiers onder de 500 dollar voor je op een rijtje gezet, waarmee je je gazon er netjes en verzorgd uit kunt laten zien, zonder dat je portemonnee leegloopt.

Voor wie een kleinere tuin heeft, is de Greenworks 20-inch 12 Amp snoermaaier de perfecte keuze. Deze maaier is licht van gewicht, maar toch krachtig, en kan gemakkelijk manoeuvreren in krappe ruimtes. Hij heeft vijf maaihoogten en een zij-uitworp, waardoor hij uitstekend geschikt is voor oneffen terrein. Hij wordt ook geleverd met drie jaar garantie, zodat je je geen zorgen hoeft te maken over defecten!

Heb je een grote tuin, dan is een zitmaaier een geweldige budgetvriendelijke optie. De Husqvarna YTH1842 is een 18-HP 42" maaier die zelfs de zwaarste tuinen aankan zonder je budget op te blazen. Deze maaier wordt geleverd met een 3-in-1 maaidek waarmee je gemakkelijk kunt schakelen tussen mulchen, zij-uitworp en achter-opvang mogelijkheden, zodat je kunt kiezen hoe je wilt dat je gras eruit ziet. Hij heeft ook een instelbare maaidekhoogte, zodat je gemakkelijk je maaihoogte kunt aanpassen.

Als een zero-turn maaier meer jouw stijl is, dan is de Swisher ZTR2454BS een uitstekende keuze. Deze maaier kan grote tuinen snel aan, met zijn 24 PK Briggs & Stratton motor en 54" maaidek. Hij wordt ook geleverd met comfortabele armleuningen en een verstelbare stoel met hoge rug, zodat je in alle comfort kunt maaien.

Als je tenslotte op zoek bent naar een eenvoudige maar efficiënte duwmaaier, dan is de Craftsman M105 een prima optie. Deze maaier heeft een 21" maaidek, waardoor hij ideaal is voor middelgrote tuinen. Hij heeft zeven maaihoogtes en drie-in-één mogelijkheden waarmee je kunt wisselen tussen mulchen, zij-uitworp en achter-opvang. Bovendien kun je met de verstelbare handgrepen de maaier gemakkelijk aanpassen aan je lichaamslengte.

Een verzorgd gazon hoeft niet duur te zijn. Met de juiste budgetvriendelijke maaier kun je gemakkelijk je gazon op zijn best houden zonder een fortuin uit te geven. Kies een van de bovenstaande maaiers en je zult in staat zijn om een net en verzorgd gazon te onderhouden zonder je budget te overschrijden.